Mourinho u svlačionici napao igrače: Nemate m**a, igrajte Seriju C!

Nakon poraza od Intera

Mourinho u svlačionici napao igrače: Nemate m**a, igrajte Seriju C!

Eldar Ganibegović

Roma je prije dva dana poražena od Intera u četvrtfinalu italijanskog Kupa s 0:2.

Golove za milanski tim postigli su Edin Džeko i Alexis Sanchez, te će igrati u polufinalu ovog takmičenja protiv Milana, dok Romi preostaje još borba u Seriji A i UEFA-inoj Konferencijskoj ligi.

Italijanski mediji, tačnije Corriere dello Sport, prenose da je portugalski stručnjak na klupi Rome bio izuzetno ljut na svoje igrače zbog njihovog pristupa u pomenutoj utakmici, te ih je u svlačionici počastio salvom uvreda.

Naročito je bio ljut zbog početka utakmice. Edin Džeko je Inter doveo u vodstvo već u 2. minuti, Barella je zatim pogodio prečku, a Inter je mogao do novog gola, no Patricio je branio udarce glavom Skriniara i Džeke.

"Želim znati razlog zbog kojeg ste se us***i u prvih deset minuta utakmice", navodno je rekao Mourinho, pa nastavio:

"Najveća mana čovjeka je nedostatak m**a. Je li se bojite ovakvih utakmica? Ako se bojite, igrajte Seriju C i onda nećete protiv sebe imati velike protivnike, prvake, vrhunske stadione, navijače, ni pritiske velikih utakmice".

"Vi ste ljudi bez m**a, a to je najgora stvar za čovjeka", ljutitim tonom završio je Posebni.

Naredni izazovi Romu očekuju za tri dana kada ovaj tim u okviru 25. kola Serije A gostuje kod Sassuola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
A dobro i daju gol kakve igrace imaju Sve sto valja prodali su ili poslali na posudbu
3 1
Mele
Jose, otkaz ti se smijesi, kao i vecina klubova koje si vodio. Tvoja filozofija ne prolazi vise, nemas stotine miliona da kupujes, mozes voditi Veronu i Genovu, od iduce sezone.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi