Mourinho ne da Liverpoolu u Ligu prvaka

Remi na Stamford Bridgeu

Mourinho ne da Liverpoolu u Ligu prvaka

Midhat Šljivak

Fudbaleri Chelseaja i Liverpoola remizirali su (1:1) u susretu 36. kola engleske Premier lige.

Chelsea odlično otvara meč. Poveli su nakon pet minuta igre pogotkom Johna Terryja, a prednost tim Josea Mourinha čuva sve do finiša prvog poluvremena kada Redsi ipak dolaze do izjednačenja. 

Jordan Henderson uputio odličan centaršut, a na pravom mjestu je kapiten Liverpoola Steven Gerrard za poravnanje rezultata na 1:1.

Nastavak susreta nije donio mnogo uzbuđenja. Iako je Liverpoolu trebala pobjeda za četvrto mjesto, do nje nisu uspjeli doći.

Chelsea je mirnom igrom čuvao prednost do samog kraja, te su oba tima osvojila po jedan bod.

Premier liga, 36. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea - Liverpool 1:1 (Terry 6' / Gerrard 44')

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.