Mourinho neće 'parkirati autobus' na Anfieldu: Pokušat ću, pokušat ću pobijediti
Manchester United je trenutno na šestom mjestu, ali čak osam bodova ima manje od četvrtog mjesta gdje je Arsenal. Liverpool ima ogromnih 16 bodova više (Foto: EPA)

Posebni pred veliki derbi u nedjelju

Mourinho neće 'parkirati autobus' na Anfieldu: Pokušat ću, pokušat ću pobijediti

M. Šljivak

Manchester United u nedjelju igra veliki derbi na Anfieldu protiv Liverpoola.

Crveni đavoli su autsajderi protiv lidera na tabeli koji igra zaista fantastično ove sezone, a Jose Mourinho nema namjeru da parkira autobus kako je to činio često u prošlosti.

Sada želi pobijediti Liverpool i to je jasno najavio.

"Pokušat ću, pokušat ćuu, uvijek pokušavam pobijediti", rekao je Mourinho na otvaranju press konferencije, te je nastavio:

"Znam da igramo protiv lidera, ali i mi smo kvalitetni usprkos svim problemima. Otići ćemo sa igračima koje imamo i borit ćemo se za pobjedu", ističe Mourinho.

Anthony Martial, Luke Shaw, Antonio Valencia, Chris Smalling, Scott McTominay, Diogo Dalot, Matteo Darmian i Marcos Rojo su upitni za meč protiv Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Niko od njih nije jučer trenirao, a danas će imati mali pokušaj. Nadam se da ih možemo uvesti malo sutra kako bismo ih imali na raspolaganju. Nadam se da će barem neko moći igrati", istakao je menadžer Manchester Uniteda.

Mozzart vidi Liverpool kao velikog favorita u ovom meču i kvota to jasno pokazuje. Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte OVDE.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi