Mourinho: Nemam ništa sa Mendesovim saopštenjem

Portugalac se ogradio

Mourinho: Nemam ništa sa Mendesovim saopštenjem

Jose Mourinho bez ustručavanja ogradio se od saopštenja koje je izdao njegov agent Jorge Mendes.

S obzirom da je za Manchester United i treća sezona pod Mourinhovim vodstvom ispod očekivanja, sve se više govori kako bi portugalski strateg uskoro mogao postati bivši, no tako ne smatra Jorge Mendes.

U javnost Mendes je pustio izjavu prema kojoj glasine o odlasku Mourinha ‘nisu istinite’ i u kojoj se objašnjava da je Portugalac u ‘potpunosti posvećen’ svom poslu te da ne mari za navodni interes Reala. Ipak, Mourinho se od njegovih riječi ogradio.

"Mendes to rekao? Nemam ništa s tim saopštenjem. To su njegove riječi, ne moje", kazao je Mourinho i dodao da nije znao da će Mendes objaviti saopštenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United se u Premier ligi nalazi tek na šestom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti