Mourinho o igraču koji ga je oduševio: Ne moram pričati o njemu kad to svi već rade
Mouronho je istakao da Dele Alli igra sjajno

Trener Tottenhama je pohvalio svog igrača nakon pobjede protiv Bournemoutha

Mourinho o igraču koji ga je oduševio: Ne moram pričati o njemu kad to svi već rade

S. Pašalić, foto: EPA

Tottenham je danas uspio upisati i drugu pobjedu u Premier ligi od dolaska Josea Mourinha na klupu ovog tima.

Spursi su na svom terenu savladali Bournemouth sa 3:2 i tako su skočili na 7. mjesto na tabeli. Dva gola je postigao Dele Alli, a jedan je dodao Sissoko.

Upravo Dele Alli u posljednje vrijeme igra sve bolje i postigao je tri gola u zadnje dvije utakmice.

Mladi Englez se dosta mučio ove sezone sa formom i sa povredama, ali sada igra sve bolje i bolje, a i Mourinho ga je pohvalio nakon današnjeg meča.

"Ne moram govoriti o Dele Alliju", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Najbolje što se može dogoditi treneru je kad ne trebate govoriti o igraču, jer svi govore, svi vi, navijači, svi pričaju o njemu i govore o njemu iz pravih razloga."

"Igra jako, jako dobro. Od njega više nisam mogao tražiti. Igra nevjerovatno, postiže golove, pomaže, radi, fantastično.", dodao je trener Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije