Mourinho objasnio zašto se ošišao na ćelavo: "Kada sam se pogledao u ogledalo..."

Frizer uradio loš posao

Mourinho objasnio zašto se ošišao na ćelavo: "Kada sam se pogledao u ogledalo..."

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho iznenadio je javnost kada se odlučio ošišati na ćelavo.

Mourinho je nakon treninga Tottenham objasnio medijima da se ošišao u svlačionici, ali sada je priznao da to i nije bilo baš tačno. Portugalski stručnjak nije imao namjeru da se ošiša na ćelavo, ali je bio primoran da to uradio.

Trener Tottenhama nije bio zadovoljan kako ga je frizer ošišao i onda je odlučio da se ošiša na ćelavo.

"Nisam odmah rekao zašto sam se ovako ošišao, ali sam bio primoran da to uradim. Frizer nije uradio ono što sam tražio i sve je to loše ispalo. Kada sam se pogledao u ogledao rekao sam mu da me skroz ošiša. Kosa će narasti ponovo i ne brinem se oko toga kako izgleda frizura trenutno", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji pokušali su saznati o kojem frizeru se radi, ali je Mourinho rekao da ne može to otkriti jer bi tako sigurno uništio tom momku posao.

Top Komentari

K79
Pa ako se ne brineš kako ti izgleda frizura sto ne ostavi tu prvu sto te frizer odradio !? Haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi