Mourinho: Tri dana sam bio 'zarobljen' u Njemačkoj

Nije mu bila najbolja pauza

Mourinho: Tri dana sam bio 'zarobljen' u Njemačkoj

Trener Tottenhama Jose Mourinho ispričao je kako nije uživao pretjerano u zimskoj pauzi.

S obzirom da Tottenham nije imao nikakvu utakmicu proteklog vikenda, to vrijeme 'The Special One' iskoristio je kako bi otišao u Njemačku i gledao u Minhenu duel Bayerna i Leipziga.

Želio je Mourinho dodatno upoznati se s Leipzigom s kojim će Tottenham snage odmjeriti u osmini finala Lige prvaka, ali na kraju, zbog oluje 'Sabine', skoro da je požalio što je uopšte išao na put. Ispričao je to na današnjoj konferenciji za medije održanoj pred nadolazeći meč protiv Aston Ville.

"Drago mi je što me pitate o mojoj zimskoj pauzi. Bio sam u Njemačkoj zaglavljen tri dana, nisam mogao odletjeti nazad, tako da je to bila moja zimska pauza. Nakon dva dana sam morao autom ići od Minhena do Stuttgarta i tek onda avionom za London. Ali, važno je da sam gledao utakmicu", ispričao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham i Leipzig se u Ligi prvaka, podsjetimo, sastaju 19. februara.

Top Komentari

Taceoni
Al sere 2 sata autom i sere ***** razmaženi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti