Mourinho odlučio hoće li Pogba igrati u subotu

'The Special One' konačno prelomio

Mourinho odlučio hoće li Pogba igrati u subotu

S. Grebović

Nakon što se prije par dana pojavio snimak sa treninga Uniteda na kojem se mogu vidjeti Jose Mourinho i Paul Pogba kako vode blago rečeno, verbalni rat, mediji na Ostrvu ne prestaju da pišu o tom događaju.

West Ham i Manchester United sutra će otvoriti sedmo kolo engleske Premier lige utakmicom koja počinje nešto ranije od ostalih u terminu od 13:30.

Navijače Crvenih đavola najviše interesuje hoće li šef struke njihove ekipe Jose Mourinho u tim uvrstiti Paula Pogbu, nakon što je najavio kako Francuz u budućnosti više neće nositi kapitensku traku.

Čini se da je Portugalac izjavom na press konferenciji pred sutrašnji duel konačno 'prelomio'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam kako je radio ove sedmice, trenirao je dobro. Timu su potrebni dobri igrači, a on je svakako to. Potreban nam je neko sa jakom ličnošću kakav je Pogba. Sigurno će igrati sutra, to je sve što mogu da vam kažem", izjavio je The Special One, uz čuvenu opasku da niko nije veći od kluba pa ni Paul Pogba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi