Mourinho odlučio ko će zaigrati u napadu protiv Arsenala

Nema Ibrahimovića

Mourinho odlučio ko će zaigrati u napadu protiv Arsenala

Edmir Škorić

U subotu se igra veliki engleski derbi između Manchester Uniteda i Arsenala.

Iako je Zlatan Ibrahimović suspendovan za meč s Arsenalom, Jose Mourinho neće dati šansu od prve minute Wayneu Rooneyju.

Rooney je naljutio Mourinha pošto je nakon meča engleske reprezentacije konzumirao alkohol, pa će Portugalac radije šansu dati Marcusu Rashfordu bez obzira na zanačaj utakmice.

United će sutra biti i bez Antonija Valencije, Erica Baillyja, te Crhsia Smallinga, dok su upitni i Luke Shaw, kao i Marouane Fellaini. To bi moglo zadati velike probleme Mourinhu i Unitedu, obzirom da im u goste dolazi ove sezone dobro razigrani Arsenali. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi