Mourinho: Pogba je najbolji vezni igrač
EPA

Trener Manchester Uniteda

Mourinho: Pogba je najbolji vezni igrač

Portugalski trener Jose Mourinho smatra da je Paul Pogba najbolji vezni igrač na svijetu. 

U ljetnom prijelaznom roku Pogba se vratio u Manchester United i postao najplaćeniji igrač na svijetu, međutim mediji u Engleskoj smatraju da za vrijeme provedeno u klubu nije opravdao očekivanja i sve više ga kritikuju. 

"Pogba je najbolji vezni igrač na svijetu. On je veznjak koji će da postiže sve više i više golova jer ima odlične karakteristike za to. Stvarno jeste najbolji vezni igrač, a najvažnije je to što on želi da bude bolji", izjavio je Mourinho. 

Trener Manchester Uniteda je pojasnio zbog čega Pogba sada nije na nivou kao u Juventusu.

"Premier liga je veoma teška. Možete vi da igrate tri ili četiri sezone u Italiji, ali kada dođete u Englesku, sve je potpuno drugačije", istakao je Mourinho. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi