Mourinho o Bielsi: Ne poznajem ga, ne mogu ga analizirati
FOTO - EPA

Mourinho o Bielsi: Ne poznajem ga, ne mogu ga analizirati

A. Beganović

U okviru 17. kola engleskog fudbalskog prvenstva snage će između ostalog odmjeriti Tottenham i Leeds United.

Na konferenciji za medije novinari su od menadžera Tottenhama Josea Mourinha tražili da ocijeni svog kolegu na klupi Leedsa, Marcela Bielsu. Međutim, portugalski stručnjak nije bio riječit, odnosno istakao je da ga ne poznaje dovoljno te da ne može mnogo govoriti o njemu.

"Razgovor o Marcelu je za ljude koji ga dobro poznaju. Nisam taj. Bio je trener Athletica dok sam radio u Realu, a sada smo istovremeno u Premiershipu", rekao je Mourinho i dodao:

"Sigurno je jako dobar trener, ali ne mogu ga analizirati jer ga dovoljno dobro ne poznajem", zaključio je portugalski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi