Mourinho prigovarao Pepu, ali sada radi istu stvar

Dovodi beka iz Tottenhama

Mourinho prigovarao Pepu, ali sada radi istu stvar

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho već kreće sa sklapanjem tima za narednu sezonu.

Britanski Guardian je objavio kako je United na korak od dovođenja lijevog beka Tottenhama Dannyja Rosea.

Obzirom da odlazi Darmian i Luke Shaw, jasno je da Portugalac mora da izdvoji novac za kvalitetnog lijevog beka, a pronašao ga je u Tottenhamu, odakle je prošlog ljeta Pep Guaridola u City doveo desnog beka Kylea Walkera za 50 miliona funti.

Nedavno je Mourinho govorio da je suludo dati za bekove po 50-60 miliona, čime je prozivao Guardiolu, no sada je očigledno sve to zaboravio, pa će United uložiti desetine miliona funti u Rosea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Rosea, United bi mogao dovesti i Samuela Umtitija, da pojača konkurenciju na stoperskim pozicijama, a za očekivati je i nekoliko igrača prema naprijed.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi