Mourinho: Pritisak? Ne osjećam ga, osjećaju ga izbjeglice

Mourinho nakon poraza od Evertona

Mourinho: Pritisak? Ne osjećam ga, osjećaju ga izbjeglice

Edmir Škorić

Jose Mourinho i njegov Chelsea ne igraju dobro i redaju loše rezultate.

Aktuelni prvak Engleske je danas poražen na Goodison Parku od Evertona s 3:1 i zauzima tek 16. mjesto na tabeli sa svega četiri boda iz pet utakmica.

Niko nije očekivao ovakav Chelsea. Novinar je nakon današnje utakmice pitao Portugalca da li je pod pritiskom nakon svega, a ovaj je na svoj način odgovorio:

"Ne, nisam, mislim da su ipak izbjeglice sada pod pritiskom".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uživam u ovom poslu, zadovoljstvo je i čast biti u Chelseaju, čak i ako su ovo najgori rezultati u mojoj karijeri. Rezultati ne priliče mojim kvalitetama i mom statusu, ali dobro se nosim sa situacijom. Najbolji sam čovjek za ovaj posao. Mislim da ne postoji bolji", istakao je Mou, dodavši:

"Moramo se poboljšati, ali ne znam da li možemo i dalje da osvojimo titulu, no znam da možemo pobijediti Arsenal iduće sedmice. Moramo slaviti na nekoliko vezanih utakmica kako bi vratili samopouzdanje. Nije lako igrati kada igrači izgube samopouzdanje".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.