"Mourinho se vjerovatno pita: Zašto mi je ovo trebalo?"
Foto - EPA

Paul Merson o Posebnom

"Mourinho se vjerovatno pita: Zašto mi je ovo trebalo?"

Midhat Šljivak

Jose Mourinho preuzeo je ekipu Tottenhama krajem prošle godine.


Posebni je na klupi Spursa zamijenio Mauricija Pochettina, a nakon serije dobrih rezultata uslijedila je i kriza i nekoliko zaista loših uakmica.

Nekadašnja zvijezda Arsenala Paul Merson smatra da se Mourinho kaje zbog preuzimanja londonskog tima.

"Jose Mourinho nije unaprijedio Tottenham i sve izgledao kao ranije u Manchester Unitedu. Rekao sam po njegovom dolasku da će ih malo podići i da će biti malo šarma i osmijeha određeno vrijeme", piše Merson i nastavlja:

"Ali, svi su znali da neće trajati dugo, zar ne? Vratio se u ulogu namrštenog Mourinha i ne vidim da ih je unaprijedio. Nijedan trag. Izgleda mi kao da razmišlja: Zašto mi je ovo trebalo? Ne viđate ga kako nabacuje dodavačima lopti, je li tako?", komentarisao je Merson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jose je Tottenham vodio u 19 utakmica. Ostvario je 10 pobjeda, četiri neriješena rezultata i pet poraza.

Ipak, Spursi se često muče, a glavni problem je odbrana, pa je tako njegov tim primio 25 golova, a postigao je 34.

Top Komentari

ISTINA
Truba,pročitana knjiga.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi