Mourinho uvijek kaže šta misli: Bilo je to jadno...

Komentarisao igru Bayerna

Mourinho uvijek kaže šta misli: Bilo je to jadno...

E. Škorić

Bivši menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho komentarisao je lošu igru Bayerna i eliminaciju iz Lige prvaka.

Bayern je u revanšu na Allianz Areni poražen od Liverpoola s 3:1, pa je njemački prvak već u osmini finala ostao bez šansi da bude prvak Evrope.

Igra Bayerna zaista nije bila na niovu, a isto misli i portugalski stručnjak Jose Mourinho.

"Liverpool je napadao, a Bayern se branio. Lewandowski je bio usamljen u napadu, na sredini terena nije bilo pritiska. James Rodriguez je bio potpuno izgubljen, nesposoban za bilo kakav presing, bilo kakvu igru između linija, povezivanje s trojicom napadača. Bio je to jadan nastup Bayerna. Mislim da prvi put u devet godina da nisu u četvrtfinalu", kazao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Liverpool je izvukao najbolji nastup u Ligi prvaka ove sezone. Iznenadili su me, ali sumnjam da su iznenadili sami sebe. U dobroj su poziciji za nastavak natjecanja. Možda ih je ova pobjeda preporodila pa s ovakvu igru prenesu i na domaće prvenstvo", dodao je Portugalac.

Top Komentari

Junuz
Jadan si ti.
3 1
daca
Kakvo god da je bilo,bolje je bilo vec od tvog Man Utd Kad si ti otisao to je dr klub ali je jadno bilo doj ai ti tu bio ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi