Mourinho više nema šta čekati: Na ljeto će krenuti po veliku zvijezdu

Uvjeren je kako ga može dovesti

Mourinho više nema šta čekati: Na ljeto će krenuti po veliku zvijezdu

Manchester United narednog ljeta namjerava dodati pojačati svoju ekipu.

Iako je do sada potrošio oko 300 miliona funti na pojačanja od dolaska na Teatar snova, Jose Mourinho smatra da to nije dovoljno, a to je i rekao nakon jučerašnjeg remija protiv Burnleyja u Premiershipu (2:2).

On će učiniti sve kako bi nadmašio Pepa Guardiolu naredne sezone, jer je ova definitivno izgubljena, a u tu svrhu namjerava angažovati Paula Dybalu, prenosi Daily Star.

Za sjajnog argentinskog fudbalera interesuju se još Barcelona, Real Madrid, PSG i Bayern Minhen, a isti izvor prenosi kako bi on jednu od ovih ekipa trebao koštati sigurno preko 60 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho ga vidi kao idealnu zamjenu za Armenca Henrikha Mkhitaryana koji nije zadovoljio apetite Posebnog, a u prilog ovom transferu može ići i činjenica da Dybala proživljava veoma teške trenutke u redovima Stare dame. Naime,njega trener Allegri u posljednje vrijeme konstantno drži na klupi i mnogi smatraju da će to biti povod da Agentinac napusti klub.

On je do sada ove sezone odigrao 25 utakmica i postigao je 15 golova u svim takmičenjima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi