Mourinho: Zar imam šta dokazati? Nakon 25 trofeja?
EPA

Čudno pitanje dočekalo Posebnog

Mourinho: Zar imam šta dokazati? Nakon 25 trofeja?

Tottenham je večeras na svom stadionu u okviru osmine finala Lige prvaka dočekati RB Leipzig.

Spursi su u dobroj seriji rezultata, posljednji put su izgubili još 11. januara od Liverpoola, no ovaj meč će dočekati s velikim igračkim problemima. Nakon što je ranije izgubljen Harry Kane, na raspolaganju neće biti ni Son Heung-Min.

Nije Jose Mourinho na konferenciji za medije skrivao zabrinutost, pogotovo jer trenutno Tottenham nema niti jednog klasičnog napadača, a nisu ga zaobilazila ni (u najmanju ruku) čudna pitanja.

Tako se jedno odnosilo na to "da li će imati nešto da dokaže u ovom dvomeču", jer se Leipzigov trener Julian Nagelsmann također dovodio u vezu s Tottenhamom kad je Mauricio Pochettino postao bivši.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da dokažem? Poslije 20 godina karijere i 25 osvojenih trofeja, zar imam šta dokazati?", rekao je Mourinho.

Svejedno nije propustio priliku da pohvali Nagelsmanna i sve ono što je napravio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi