Mourinho želi napadača Fiorentine

Kalinić na meti londonskog kluba

Mourinho želi napadača Fiorentine

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nalazi se na meti londonskog Chelseaja.

Prema pisanju engleskih medija napadač Fiorentine u januaru bi mogao preseliti u londonski klub jer Jose Mourinho traži rješenje u napadu nakon loše forme Diega Coste.

Diego Costa, Loic Remy i Radamel Falcao ove sezone imaju problema sa formom, te je Mourinho odlučio da u januaru dovede konkurenciju u vrhu napada londonske ekipe.

Navodno, Mourinho je poručio Abramoviču da na Stamford Bridge dovede napadača Fiorentine. Kalinić je ove sezone za klub iz Firence postigao deset goloa u devet utakmica u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hrvat je u svojoj karijeri nosio dresove Hajduka, Blackburna, Dnipra i Fiorentine u kojoj trenutno nastupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.