Diabang se rastao sa NK Bratstvo: Igrao sam srcem, Gračanicu doživljavam kao svoj dom

Senegalac napustio federalnog prvoligaša

Diabang se rastao sa NK Bratstvo: Igrao sam srcem, Gračanicu doživljavam kao svoj dom

S. Mlaćo

Senegalac Moussa Diabang neće više nositi dres Bratstva iz Gračanice, federalnog prvoligaša.

Naime, Diabang je potvrdio da je vrijeme za rastanak.

"Dragi navijači Bratstva, bivši i sadašnji igrači, treneri, imam potrebu da Vam se obratim na ovaj način i kažem hvala. Nakon deset i po sezona došlo je vrijeme da se oprostim od kluba i Vas. Hvala na dobrodošlici, uz vašu ljubav Gračanicu od prvog dana doživljavam kao svoj dom. Igrao sam srcem, Bratstvo će uvijek biti dio mene. Voli vas sve Katongo", napisao je Diabang.

Diabang je u našoj zemlji nastupao i za mlade selekcije Željezničara, ali i Zvijezdu Gradačac, Radnik Hadžiće i Bosnu iz Mionice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ove sezone upisao je 11 nastupa uz tri asistencije i bio nezamjenjivi član početne postave tima iz Gračanice

Top Komentari

donado91
Daso mu obeco kapitensku traku,kao sto je i trebao da nosi poslje ozljede Šuše i nije mu dao :) dao balavcu nekome. Informacija iz prve ruke :)
4 0
RASanticeva
Šteta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti