Prodali ga  Watfordu iako to nije htio, a on na debiju loptom napucao čovjeka koji ga je otpisao

Sissoko i Santo u centru pažnje

Prodali ga Watfordu iako to nije htio, a on na debiju loptom napucao čovjeka koji ga je otpisao

E. Čaušević

Watford je prije nekoliko dana objavio da je Moussa Sissoko novi igrač ovog kluba i da je stigao iz Tottenhama.

Tottenham je prije tri dana odlučio da proda Sissoka nakon što je novi trener ovog tima Nuno Espirito Santo odlučio da neće računati na francuskog veznjaka i da je on višak u ekipi.

Londonski klub dogovorio je transfer s Watfordom iako je Sissoko govorio da ne želi da napusti Tottenham, ali je na kraju bio primoran to da uradi.

Tottenham je od njegove prodaje zaradio oko tri miliona eura, a da stvar bude zanimljivija Sissoko je za Watford debitovao upravo protiv svog dojučerašnjeg kluba.

U toku utakmice desila se nevjerovatna situacija kada su Sissoko i Dele Alli bili u duelu, a lopta je otišla u aut.

Međutim, Sissoko je nastavio trčati i udario je snažno je udario loptu koja je na kraju u prsa pogodila upravo trenera Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je Sissoko pokazivao da to nije bilo namjerno mnogi smatraju da to nije bio slučaj. Francuz je očito odlučio da se na ovaj način osveti Santu i pokaže šta misli o njegovom potezu da ga proda u Watford.

Top Komentari

velaMo
I kako prodje Santo , kakva je sad diskriminacija moramo znati i za drugu stranu ?
4 0
Icardi072
Trebao je vugla nisanit hah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi