Skromna zvijezda je opet zasijala punim sjajem i pokazala šta zna!

Ponovo junak

Skromna zvijezda je opet zasijala punim sjajem i pokazala šta zna!

A. Čaušević

Postoje igrači koji igraju vrhunksi fudbal, ali nikad ne poprime epitet svjetske zvijezde zbog svoje skromnosti. 

Son Heung-Min je već godinama među najboljim igračima Premiershipa, a gotovo pa uvijek u prvi plan se stavljaju zvijezde Chelseaja, Liverpoola, Manchester Cityja ili Manchester Uniteda, pa i njegovog Tottenhama.

Tottenham je nakon tri uvodna kola jedina ekipa s maksimalnim učinkom i to zahvaljujući najviše reprezentativcu Južne Koreje koji je zabio dva od tri gola svoje ekipe.

Pijetlovi su upisali tri minimalna trijumfa. Nakon što je srušio Manchester City u prvom kolu sjajni Son je zabio i danas protiv Watforda.

Igrala se 42. minuta kada je Son izveo slobodnjak s lijeve strane, lopta je iznenadila sve, posebno protivničkog golmana i završila u mreži. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Inače, utakmica na Tottenhamovom stadionu je bila poprilično sadržajna, imale su obje ekipe svoje prilike, ali na kraju je viđen samo jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Domaći su bili ti koji su izgledali opasnije te su mogli i ranije riješiti pitanje pobjednika, ali Harry Kane i Dele Alli nisu uspjeli zabiti. Sve u svemu zaslužen trijumf.

U drugom meču od 15 sati sastali su se Burnley i Leeds. Drugo poluvrijeme na Turf Mooru je donijelo po gol u obje mreže. Prednost domaćim je donio Wood, a konačnih 1:1 postavio je Bamford.

Top Komentari

Kiss
Igračina
1 0
Zaštita Identiteta
Jedino što je golmana ovdje iznenadilo je što je Dier nije pokušao zakucati glavom u gol.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi