Moyes insistira da Hart ostane u West Hamu

Špekulisalo se o njegovom povratku u Građane

Moyes insistira da Hart ostane u West Hamu

E. Ganibegović

Novi trener West Hama David Moyes tvrdi kako nema planove da prekine posudbu Joea Harta, te da se on neće vratiti u redove Manchester Cityja u januaru.

Moyes insistira na tome da Hart ostane u redovima njegove momčadi, bez obzira bio on prvi ili drugi izbor na golu ekipe iz istočnog Londona.

"Mislim kako ne možemo raditi bez dva sjajna golmana. Mnogo utakmica je pred nama i šta ako se neko povrijedi? Sigurno kako bih volio dvojicu golmana u svome sastavu", rekao je Moyes.

"Obojica su veoma dobri golmani. Joe je prvi golman Engleske, a Adrian je sjajan u West Hamu, tako da imamo jaku konkurenciju na toj poziciji", dodao je šef Čekićara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi