Moyesovo ludovanje u svlačionici zapalilo društvene mreže i nasmijalo cijeli svijet

Opustio se nakon velike pobjede

Moyesovo ludovanje u svlačionici zapalilo društvene mreže i nasmijalo cijeli svijet

E. Oštraković

Drugo izdanje UEFA konferencijske lige pripalo je igračima West Hama koji su u finalu odigranom u Pragu sa 2:1 slavili protiv Fiorentine.

Pobjedu ekipi West Hama donio je Bowen koji je postigao gol u 90. minuti i to nakon sjajne kontre tima iz Engleske.

Naravno nakon toga je nastalo veliko slavlje igrača i navijača, ali posebno slavlje viđeno je u svlačionici nakon utakmice.

Pravi šou napravio je trener West Hama David Moyes koji je itekako znao proslaviti veliki uspjek koji je napravio sa svojim igračima.

Naime, Moyesu nije smetalo što ga snimaju sa svih strana, on je uzeo svoje pivo, te je plesao po svlačionici.

Oglasi

Nije svoju radost ni prije početka "ludovanja" u svlačionici krijo Moyes koji je otkrio koliko mnogo mu znači ovaj trofej.

Spomenuo je i legendarnog Jose Mourinha.

"Kada je Bowen krenuo u trk odmah sam pomislio, evo ga to je taj trenutak i zaista je tako bilo. Nisam mogao da klizim na koljenima, nisam ja Jose Mourinho, trava je bila suha", rekao je vidno raspoloženi Moyes.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Moyesa i West Ham sada čekaju pripreme za narednu sezonu u koju će morati ući bez kapitena Ricea koji će svoju karijeru gotovo pa sigurno nastaviti u dresu Arsenala.

Vrijedi spomenuti i toda će West Ham naredne sezone igrati u Evropskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi