Možda je samo realan, ali od trenera Barce ne očekujete ovakve izjave

Setien se plaši

Možda je samo realan, ali od trenera Barce ne očekujete ovakve izjave

E. Škorić

Očigledno je da ponestaje samopouzdanja među članovima Barcelone, a posebno se to odnosi na trenera Quiquea Setiena.

Pisalo se dosta o tome da je Setien počeo da gubi konce i da Barcelona niti igra dobro, niti pobjeđuje, pa ako Real Madrid večeras pobijedi Alaves, Katalonci će biti na -4 četiri kola prije kraja i djeluje kao da se trka u La Ligi primiče kraju.

A situacija za Barcelonu nije baš dobra ni u Ligi prvaka. U revanšu osmine finala igrat će protiv Napolija koji ima 1:0 iz prvog duela, a uz to Napolitanci su također u dobroj formi. Sve to brine Setiena, pa je danas tako izjavio:

"Možda bi bolje bilo da smo ranije igrali Ligu prvaka. Napoli sada možda ima i prednost", kazao je Setien. Njegove riječi ne dopadaju se nikome na Nou Campu i ne obećavaju, ne daju nikakvu nadu, ali s obzirom da je Barcelona to što jest i da ima desetine velikih igrača, ne smijete je nikada otpisati prije vremena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Setien je ipak dodao i da je prednost Barce što će revanš osmine finala protiv Napolija igrati kod kuće, ali da je šteta što neće biti publike. Na pitanje šta misli o večerašnjem meču Reala i Alavesa, istakao je kako je u nogometu sve moguće i da nikada niko unaprijed ne pobjeđuje, pa se i sam nada da će Real kiksati.

"Nadam se da će Real napraviti pogrešan korak, ali moramo biti usredotočeni na naš meč sa Valladolidom u subotu", dodao je Setien.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
Ovaj frajer u ekipi ima 0 karakter, 0 samopuzdanja i 0 volje... i onda se pitaju zasto ga igraci ignorisu i gledaju Messija... Normalno da ce ga gledat kad bolje zna od ovog mute
7 3
Nany
1:1 je bilo u prvoj utakmici moj "novinarcicu" neinformisani,a ne 1:0 za Napoli...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije