"Možda sam samo glup čovjek"
Srpski napadač i ove sezone je odličan, kako u dresu Fulhama, tako i u dresu reprezentacije Srbije (Foto: EPA)

Aleksandar Mitrović nakon promašenog penala

"Možda sam samo glup čovjek"

Midhat Šljivak

Aleksandar Mitrović je postigao gol u pobjedi Srbije nad Crnom Gorom (2:1), a lako je ponovo mogao biti dvostruki strijelac, ali na njegovu žalost nije iskoristio penal.

Pokušao je izvesti panenku, ali je lopta umjesto u mrežu otišla preko gola. Srpski napadač je nakon meča imao zanimljivo viđenje onog što se dogodilo.

"Majke mi, ne znam ni ja što sam to napravio. Promijenio sam odluku u sekundi. Gledao sam sinoć Holandiju i vidio kako je Depay izveo penal", rekao je Mitrović nakon čega mu je novinar sugerisao da je jak čovjek i da je lopta zato otišla gore, ali je zatim napadač Fulhama nastavio:

"Ne znam. Možda sam više glup nego što sam jak čovjek. Možda mi samo Bog kaže - htio si panenku, e sad ne možeš zabiti ni ovako", dodao je Mitrović.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Srbija je pobjedom na Crnom Gorom došla na korak od plasmana u Ligu B.

Top Komentari

damir bosnjak
kad srbin prizna..to je jako
12 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti