Srbija u zanimljivom meču pobijedila Crnu Goru
Dosta grubih startova, nekoliko sudijskih pogrešaka i na kraju tri gola: Orlovi su strepili, ali su ostvarili bitnu pobjedu u Ligig nacija

Liga nacija

Srbija u zanimljivom meču pobijedila Crnu Goru

Edmir Škorić

Nogometaši Srbije su u petom kolu Lige C Lige nacija savladali Crnu Goru u Beogradu sa 2:1.

Srbija je u Podgorici slavila s 2:0, a bila je bolja od Crne Gore i večeras, mada je domaćin strepio do finiša meča.

Sve je izgledalo drugačije nakon prvih 45 minuta, pošto je Srbija vodila 2:0 i imala nekoliko velikih šansi, a posebno se ističe Mitrovićeva kada je promašio penal kojeg je izborio Matić i koji je očito plod sudijske pogreške.

Srbija je povela golom Ljajića u 30. minuti, a dvije minute kasnije Mitrović je na ubačaj Kolarova povisio na 2:0.

U nastavku je Crna Gora preko Mugoše uspjela da smanji na 2:1, no ne i da izvuče makar bod.

Srbija je vodeća u grupi 4 s 11 bodova i malo joj fali da osigura plaman u Ligu B. Crna Gora ima sedam i nema šansi da bude prva nakon ovog poraza, dok je Rumunija sa šest bodova treća i njoj trebaju dvije pobjede za prvo mjesto.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Liga C Lige nacija, grupa 4:
Srbija - Crna Gora 2:1 (Ljajić 30, Mitrović 32/ Mugoša 70)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi