Možda se mnogi neće složiti sa onim što je Mbappe rekao o Neymaru i Ronaldu

Tačno ili ne?

Možda se mnogi neće složiti sa onim što je Mbappe rekao o Neymaru i Ronaldu

E. Ganibegović

Nogometaš PSG-a Kylian Mbappe, koji od ove godine nosi dres PSG-a, u kojem igra zaista sjajno, dao je zanimljivu izjavu za Marcu, dotakavši se igara svog saigrača Neymara, koji pruža nevjerovatne partije u dresu kluba sa Parka pričeva. 

Naime, talentovani Mbappe vjeruje kako se njegov kolega Neymar nalazi na istoj razini sa Cristianom Ronaldom.

Neymar je na dodjeli Zlatne lopte završio kao treći, iza Ronalda i bivšeg saigrača Messija, te želi postati onaj koji će prekinuti vladavinu Argentinca i Portugalca koja traje već deset godina.

U razgovor za Marcu, mladi napadč PSG-a je upitan da li je gledao Ronalda,"Da, naravno", bio je njegov odgovor. "On je junak mog djetinjsta i bilo je nevjerovatno upoznati se sa njim", dodao je Mbappe, pa zatim nastavio:

"Ali, ja sam natjecateljskog duha i osoba koja je veoma konkurentna i sve ono što želim je pobjeda, pobjeda, pobjeda. I bez obzira ko je naš protivnik, mi želimo da slavimo."

"Divio sam mu se dok sam bio mlađi, ali to je prestalo. Sada idem na Bernabeu igrati i pobijediti."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Naravno da učite od njega. Od nekoga ko je osvojio pet Zlatnih lopti možete naučiti mnogo."

"On je izvrstan igrač, ali ja u klubu također imam dvojicu takvih. Neymar je ovdje i mislim da je na istoj razini sa Ronaldom. Učim od Cavanija koji je sjajan golgeter", zaključio je napadač PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi