Može li lošije? Drugo poluvrijeme u Atini je bio potpuni raspad sistema!

Potpuno smo nadigrani

Može li lošije? Drugo poluvrijeme u Atini je bio potpuni raspad sistema!

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je još jedan očajan meč na gostovanju.  

Zato nije nikakvo čudo što su Zmajevi poraženi od Grčke u Atini sa 2:1, a na kraju je bh. tim dobro i prošao, jer ih je protivnik potpuno deklasirao, posebno u drugom poluvremenu.

Jasno to pokazuje statistika iz drugih 45 minuta. Jedan jedini šut su imali izabranici Roberta Prosinečkog, dok je sa druge strane selekcija Grčke šutirala čak 16 puta, od čega četiri puta u okvir.

Naravno, bh. selekcija nije imala šuta u okvir. Nisu ga mogli ni imati kada je na terenu sve bilo potpuno bezidejno i ako se porazom može biti zadovoljan, to sigurno Zmajevi mogu biti sinoć.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Samo sreća, ali i nekoliko maestralnih odbrana Ibrahima Šehića spasili su ih potpune blamaže, protiv razigrane Grčke, koja je zasluženo upisala tri boda.

Pitanje je samo, može li bh. tim lošije od drugog poluvremena u Atini?

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
E moj NOVINARU, ti tek sinoc u DRUGOM poluvremenu vidio koliko je SATI..zasto niste pisali o CIJELIM UTAKMICAMA na gostovanjima u Finskoj i Armeniji gdje smo fudbalski RAZMONTIRANI..da ste se bar sjetili juce pa da nekoga ko poznaje Grcku i njihov mentalitet(tipa Dusko Bajevic) PITATE u kakvom su stanju Grci..ali ne vi ste donosli nama EKSKLUZIVU od Grckih TAXISTA...po ko zna koji put kostalo nas LAKO CEMO, NJIMA NE TREBA..na cemu ste bazirali toliku EUFORIJU I POBJEDU? Mozda na posljednjih 10 međusobnih duela sa GRCKOM u kojima imamo 1POBJEDU(kuci) 4 PORAZA, 5 NERJESENIH..Ma smjesni ste..hvala PJANICU, covjek je sinoc objasnio ko smo i sta smo, PROSJECNA EKIPA..Pametnom dosta..
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi