Može li se desiti čudo na listi strijelaca Prve lige FBiH?

Salihović prijeti Fajiću

Može li se desiti čudo na listi strijelaca Prve lige FBiH?

S. Mlaćo

Uzbudljivo je jučer bilo na osam susreta 19. kola Prve lige FBiH. Kako na tabeli, velika bitka se vodi i na listi strijelaca.

Nusmir Fajić je jučer pogodio u remiju Veleža kod Olimpika (2:2) i stigao do 20-tog pogotka ove sezone, a njegov prvi pratilac iskusni Mirnes Salihović pogodio je dva puta u pobjedi Slavena nad Čapljinom 3:1.

Salihović sada ima 14 pogodaka i sigurno se neće predati lako u borbi za laskavo priznanje.

Brandao je ostao na trećem mjestu sa deset pogodaka, a isto sada ima i kapiten Olimpika Adnan Osmanović koji je jučer jednom pogodio u velikom derbiju na Otoci.

Dženan Haračić (NK Metalleghe BSI) i Ognjen Jaćimović (NK Zvijezda) postigli su po devet, dok su na sedam pogodaka Dino Dizdarević (NK TOŠK), Marko Prgić (HNK Orašje) i Bajro Spahić (FK Rudar Kakanj).

Lista strijelaca:

20 - Nusmir Fajić (FK Velež)

14 - Mirnes Salihović (NK Slaven)

10 - Brandao (FK Velež), Adnan Osmanović (FK Olimpik)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

9 - Dženan Haračić (NK Metalleghe BSI), Ognjen Jaćimović (NK Zvijezda)

7 - Dino Dizdarević (NK TOŠK), Marko Prgić (HNK Orašje), Bajro Spahić (FK Rudar Kakanj)

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Alkma
Moze ako fajic nebi igrao do kraja sezone a ovaj da odigra uz ovu jos jednu
2 0
ibrahim51
Velez je mogao i pobjediti. Imali su puno vise sto postotni sansi.Ali dobar je i ovaj rezultat.Zvijezda ce uzeti Olimpiku bodove. Velez mora biti oprezan sa Toskom.Trenutno Tosk je najbolji tim Prve lige. Ovaj put volim da Rodeni pobjede i da udu u Premijer ligu.A s Bozijom pomoci ulazi nas Tosk.Tesanj je medu najrezvijenijim gradovima u BiH to zasluzuje da ima dobrog Premijer ligasa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi