"Može partijati koliko hoće samo neka ostane ovakva zvijer"

Rodgers o Maddisonu

"Može partijati koliko hoće samo neka ostane ovakva zvijer"

M. Šljivak

Jedan od najboljih engleskih fudbalera James Maddison poznat je kao momak koji se itekako voli provoditi po noćnim klubovima.

Ovaj 23-godišnjak često je gost klubova gdje uvijek nađe vrhunski provod, ali takav život ne utječe previše na njegove igra na terenu.

Maddison je bez ikakve dileme jedan od najboljih u Premier ligi, a menadžer Leicestera Brendan Rodgers mu dopušta da radi šta želi.

Ne želi ga Rodgers zaustavljati u njegovom načinu života, a od njega traži samo jedno - da ostane zvijer i na terenu.

"Ne smeta mi što se zabavlja. Neka partija koliko hoće, samo neka ostane ovakva zvijer na treninzima i na utakmicama", riječi su Brendana Rodgersa, a zatim je i nastavio izlaganje:

"Neki ljudi pokušavaju da ga predstave onakvog kakav on zaista nije. Ja znam kakav je momak, vrhunski je profesionalac koji je fokusiran na igru i želi biti sve bolji. Vidi se to po njegovim nastupima. Za mene je brilijantan, a van terena je šarmantan dečko kojeg jako poštujem. Ako ste dijete od sedam-osam godina, željeli biste biti kao James Maddison", rekao je Rodgers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A Maddison je zaista sjajan. Ove sezone je u 30 nastupa za Leicester postigao devet golova i upisao je tri asistencije.

Sjajni nastupi su su mu donijeli i interes Manchester Uniteda i neće biti nikakvo iznenađenje ako ga od naredne sezone budemo gledali na Old Traffordu.

Top Komentari

user1580538956
Decko zivi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi