Edin Višća od naredne sedmice u novom klubu?

Spreman za Fenerbahče

Edin Višća od naredne sedmice u novom klubu?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća (30) mogao bi već naredne sedmice obući dres turskog velikana Fenerbahčea.

Istanbulski tim već dugo pokušava dovesti zvijezdu Bašakšehira. Prvak Turske spreman je prodati 30-godišnjeg bh. ofanzivca za pravu cifru, a posao bi mogao biti sklopljen već naredne sedmice.

Fener već sutra ostaje bez Vedata Muriqija koji će pojačati Lazio u transferu vrijednom 20 miliona eura. Tako je istanbulski gigant dobio novac kojim može krenuti po Višću i neće biti nikakvo čudo ako reprezentativac BiH promijeni klub već tokom naredne sedmice.

Bh. fudbaler je još ranije izrazio spremnost da napravi transfer. On je već devet godina u klubu i očigledno smatra da je pravo vrijeme za promjene.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Edin Višća za Bašakšehir ima odigranih 347 mečeva i učinak od 100 golova i 98 asistencija.

Promo

Top Komentari

mostar12345
Hajmo Rođeni,samo pobjeda dolazi u obzir
1 2
sipopugaloma
Fino su se odmorili, s obzirom da da nisu htjeli odgoditi utakmicu sa Sarajevom upravo da ne izgube od Olimpica. Pedja Dudic UBLEHA
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi