Možete li povjerovati da je ova fotografija sa prvenstva Španije do 12 godina?

Razlika je nevjerovatna

Možete li povjerovati da je ova fotografija sa prvenstva Španije do 12 godina?

Midhat Šljivak

Nevjerovatna fotografija dolazi nam iz Španije sa prvenstva ove zemlje do 12 godina.

Duel Villarreala i Seville obilježio je i zanimljiv duel dvojice fudbalera za koje bi van terena malo ko rekao da se radi o vršnjacima.

Razlika je zaista nevjerovatna. Apsolutno niko ne bi pomislio da 'desetka' Seville ima samo 12 godina, a i zaista je teško povjerovati u to.

Ipak, i pored činjenice da je Sevilla imala u sastavu gorostasa, Villarreal ih je pobijedio i zakazao je danas finale sa Getafeom.

View this post on Instagram

Father and son... 😅 • #SevillaFC #LaLigaPromises #LaLiga

A post shared by LaLiga (@laliga) on

Naravno, i u prošlosti je širom Evrope bilo identičnih slučajeva. Romelu Lukaku, današnji napadač Manchester Uniteda je bio mnogo veći od svojih vršnjaka i niko nije vjerovao u njegove godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njegova dominacija mu je već sa 16 godina donijela mejsto u prvom timu, a zatim i velike transfere iz Anderlechta u Chelsea, a zatim iz Evertona u Manchester United.

Top Komentari

KRKAN
CRNCI NISU LJUDI VEC ZIVOTINJE
0 5
Plavipuž
Ovaj sam sebe upisao u maticnu knjigu kad je u skolu krenuo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi