Možete li zamisliti napad Lukaku - Kane? Mourinho može!

Sjajni napadač želja Crvenih đavola

Možete li zamisliti napad Lukaku - Kane? Mourinho može!

Midhat Šljivak

Napadač Tottenhama Harry Kane (24) bez ikakve dileme će biti najveća zvijezda ljetnog prelaznog roka.

Odavno interes za jednog od najboljih napadača svijeta pokazuje madridski Real, ali u igru se za njegovo dovođenje uključio i Manchester United.

Menadžer Crvenih đavola Jose Mourinho silno želi da angažuje Harryja Kanea. Rukovodstvo Uniteda spremno je da ponudi ogromnu cifru i da 24-godišnjeg napadača dovedu na Old Trafford.

Kane je vezan dugoročnim ugovorom sa Spursima koji ističe 2022. godine, ali je plata glavni problem. Tottenham mu je spreman povećati primanja, no u tome se ne mogu takmičiti sa Unitedom ili Realom koji su među najbogatijim timovima svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako dođe do transfera u United, tim sa Teatra snova će imati ubitačan napad. Tu je već Romelu Lukaku i teško da bi iko mogao zaustaviti ovaj duo.

Sjajni napadač je i ove sezone nezaustavljiv. Postigao je 24 gola u 26 utakmica i bez sumnje je u samom vrhu najboljih fudbalera svijeta

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti