James poslao jasnu poruku Zidaneu

Ne želi se vraćati u Real

James poslao jasnu poruku Zidaneu

Endin Čaušević, foto: EPA

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez igra na posudbi u Bayernu i očito više nema namjeru da se vraća u Real Madrid.

James je u Real stigao na ljeto 2014. godine kao veliko pojačanje iz Monaca, ali nije baš opravdao očekivanja na Santiago Bernabeu. Od dolaska Zinedinea Zidanea na klupu kraljevskog kluba James je pao u drugi plan nakon čega se odlučio na odlazak.

Real je dogovorio dvogodišnju posudbu s Bayernom, no čini se da bi James mogao narednog ljeta zvanično postati fudbaler bavarskog kluba. Kolumbijac nema namjeru da se vraća u Real Madrid, barem dok je Zidane na klupi ovog kluba.

"Želim da ostanem u Bayernu i veoma sam sretan ovdje. Ne mislim o nekim drugim opcijama jer je Bundesliga zaista odlična. Što više igram tako se lagano vraća u stari ritam i dretan sam zbog toga. Zidane? Svaki trener ima svoje zamisli i to pošutujem. Ipak, žao mi je što nisam bio dio toga iako sam postizao golove i redovno asistirao", rekao je James.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi