Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bešiktaš 1,87, RB Lajpcig 1,35, Lion 1,42!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bešiktaš 1,87, RB Lajpcig 1,35, Lion 1,42!

Endin Čaušević

Vanredna kola i redovna čast u Mozzartu. Pogledajte današnju ponudu koju jednostavno ne smijete propustiti.

Vreli kladilački februar je tek počeo, a pred vama su ove srijede tri poklon kvote, kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke. Provjerite, stvarno je tako!

ANTALIJA - BEŠIKTAŠ (SRIJEDA, 17.00), DVOJKA 1,87

Bešiktaš je izgubio lidersku poziciju pošto je poražen prošle nedjelje u derbiju kola na svom terenu protiv razigranog Trabzona. Poslije pobjeda velikih gradskih rivala skliznuo je na treću poziciju, ali već danas ima priliku da pretekne Galatsaraj. Orlovi gostuju Antaliji, koja je u sredini tabele, ali sa tendencijom da se penje ka vrhu.

Nije izgubila na sedam vezanih utakmica, od čega šest u prvenstvu. Na posljednjih pet utakmica ekipa iz poznatog ljetovališta u Turskoj je primila samo jedan gol, ali, mora se istaći, nije imala posla sa vrsnim napastima. Sada će je napasti Kajl Larin i Vensan Abubakar, koji dijele drugo mjesto liste strijelaca takmičenja sa po 12 pogodaka.

RB LAJPCIG - BOHUM (SRIJEDA, 18.30), KEC 1,35

Bohum definitvo nije imao sreće u žrijebu, jer ga je on u osmini finala DFB kupa namjerio na vrlo nezahvalnog protivnika - RB Lajpcig. Dva tima su se takmičila četiri puta jedan protiv drugog 2015. i 2016. godine u Cvajti, i svaki put su pobijedili Bikovi.

Bohum igra sjajnu sezonu u drugoj ligi, čak iako je generalna proba za ovu utakmica prošle nedjelje protiv Karlsruea završio porazom sa 2:1. Mada, šta reći od Bikovima, koji su prvi pratioci Bajerna u Bundesligi, osim da su tokom januara imali rezultatske trzavice, istina i težak raspored, ali slavlje za vikend protiv Leverkuzena jasan je pokazatelj da je Lajpcig prevazišao probleme.

DIŽON - LION (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1,42

Lion se vratio u formu poslije male krize sredinom proplog mjeseca, kada je doživio poraz kod kuće od Meca, koji je jedini na prethodnih 19 ligaških susreta. Pobijedio je dva meča u nizu, od čega jednom ubjedljivo mrskog rivala Sent Etjen u gostima sa 5:0, potom i Bordo, pa u odlično raspoloženju večeras gostuje pretposljednje plasiranom Dižonu, koga je na startu sezone porazio sa 4:1.

Domaći sastav je jedini u takmičenju koji ove sezone nije uspio da pobjedi na domaćem terenu, a da nevolja bude veća na 11 mečeva kod kuće postigao je svega četiri gola. Lion u prosjeku dva puta pogađa metu na strani, a ta tradicija trebalo bi i večeras da se nastavi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.