Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 2,55, Milan 1,80, RB Leipzig 1,47, Galatasaray 1,62

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 2,55, Milan 1,80, RB Leipzig 1,47, Galatasaray 1,62

Sponzorski tekst

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedjelje četiri poklon kvote, kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Španije, Italije, Njemačke i Turske.

Provjerite, stvarno je tako...

REAL MADRID - BARCELONA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 2,55

Nije djelovalo na polusezoni da će El Klasiko imati pretjeran rezultatski značaj. Međutim, usljed kikseva vodećeg Atletiko Madrida i sve boljih izdanja Reala i Barselone, Blankosi i Katalonci su nadomak cilja. Najznačajniji španski duel može da bude ključan za ambicije dva velikana. Real Madrid je bez poraza na 12 proteklih utakmica u svim takmičenjima, dok Barsa ne zna za neuspjeh na minulih devet. Kraljevići su bili uspješniji na posljednja dva El Klasika.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

PARMA - MILAN (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,80

Slutilo je na bajku, ali Milan će na kraju morati da strijepi i za mjesto u Ligi šampiona. Mršav učinak posljednjih nedjelja sa samo dvije pobjede na pet prethodnih ligaških duela učinili su da Rosoneri ispuste veliku bodovnu zalihu u odnosu na najbliže pratioce. Juventus i Atalanta su im za vratom, a ni Napoli nije daleko. Prostora za novi kiks nema, ali posao neće biti lak u Parmi. Domaćinu prijeti ispadanje poslije očajnih izdanja i samo jedne pobjede na posljednjih 20 prvenstvenih duela. Milan je neporažen na osam proteklih dvoboja sa Parmom, a prvi ovosezonski susret okončan je remijem 2:2.

WERDER - RB LEIPZIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,47

Poraz RB Lajpciga u ključnom duelu sa Bajernom odredio je dalji tok šampionske trke, ali Bikovi će se sigurno boriti da zadrže drugo mjesto. Danas gostuju Verderu, koji je u donjem domu, na pet bodova od najugroženijih, ali i sa tri vezana poraza, koja pozivaju na oprez. Tradicija je na strani ekipe iz Lajpciga, koja je slavila nad rivalom iz Bremena na tri minula dvoboja i to bez primljenog gola, a na pet prethodnih okršaja Bikovi su pobjedili Verder četiri puta, uz jedan remi i poraz.

GALATASARAY - KARAGUMRUK (SUBOTA, 18.00), KEC 1,62

Loš period je iza Galatasaraja, koji lagano može da se oprosti od šampionskih snova ukoliko nastavi stranputicom. Tri poraza u prethodnih pet rundi u potpunosti su ga osujetila, na protekla dva susreta je izgubio, pa mu je imperativ da danas savlada Karagumruk kako bi ostao u situaciji da ugrozi vodeći Bešiktaš ili makar izbori Ligu šampiona. Gosti su na osmom mjestu, osvojili su sedam o mogućih devet bodova na tri minula okršaja, a slavili su u prvom ovosezonskom dvoboju sa Lavovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
A sta barcelona favorit??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti