Mrguda: Ako izvučemo opet nekoga iz Premijer lige, bit će to praznik fudbala

Trener TOŠK-a nakon pobjede

Mrguda: Ako izvučemo opet nekoga iz Premijer lige, bit će to praznik fudbala

Fudbaleri TOŠK-a iz Tešnja ostvarili su danas sjajan rezultat plasmanom u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine, a to su uradili tako što su sa čak 4:0 porazili premijerligaša GOŠK. 

Jedan od najzaslužnijih za sjajne igre ekipe iz Tešnja je vrlo dobri mladi stručnjak Ajdin Mrguda. On je nakon susreta bio vrlo zadovolojan igrom svojih momaka te je iskoristio priliku da pohvali tešanjsku publiku.

"Sigurno da smo prezadovoljni. Odigrali smo jako dobru utakmicu i nagrađeni smo rezultatom. Čak i bez ovog rezultata smo odigrali jako dobru utakmicu od prve do zadnje minute i to me raduje", rekao je Mrguda za portal SportSport.ba te se onda osvrnuo na publiku i na očekivanja od žrijeba četvrtfinala.

"Proteklih godinu dana ovdje imamo sjajnu podršku sa tribina. To se iz meča u meč dodatno popravlja. Mislim da ako nastavimo ovako igrati za nas neće biti nikakvih problema".

"Pa i prošli put smo priželjkivali nekog premijerligaša, tako ćemo i sada. Mislim da, ako bilo koga izvućemo od ova tri ili četiri premijerligaša, imat ćemo praznik fudbala u Teršnju i jednu pravu sportsku manifestaciju", poručio je na kraju Mrguda.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

ibrahim51
Svaka cast tebi Ajdine fudbalerima Toska puno srece i uspjeha u prvenstvu i u kupu.Puno pozdrava tebi igracima .
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi