Mrguda: Imaćemo problema u polufinalu koga god da dobijemo

Trener TOŠK-a nakon plasmana u polufinale Kupa BiH

Mrguda: Imaćemo problema u polufinalu koga god da dobijemo

TOŠK je danas na svom terenu sa 4:1 savladao Zvijezdu iz Gradačca u revanšu četvrtfinala Kupa BiH, te se nakon 2:0 u prvom meču plasirao u polufinale.

Veliki je to uspjeh za klub iz Tešnja, pa trener Ajdin Mrguda nije mogao biti nezadovoljan rezultatom. Ipak, svjestan je da će u polufinalu biti jako teško.

"Odigrali smo ponovo kavlitetnu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu, nakon par izmjena, vidjelo se da pojedini igrači ne mogu odgovoriti zadatku. Mislim da će nam biti problem koga god da dobijemo u polufinalu. Imamo 4-5 igrača koji su došli kao pojačanja, ali neće moći nastupiti u polufinalu", izjavio je nakon utakmice trener TOŠK-a, pa dodao:

"Bilo bi jako dobro da izvučemo nekoga od premijerligaša, Zrinjski, Sarajevo ili Široki. Bilo bi to lijepo za grad, da napunimo stadion. Da napravimo spektakl u Tešnju".

Top Komentari

Metropoljac
Samo napred Mrgude, KUP je vaš
0 0
nemozetako
Sretno Tosku i u polufinalu da izvuku i razvale Slogu a onda u finalu da se sastanu sa Sarajevom ;D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti