Nikola Nikić u svom stilu odgovorio NK TOŠK: Da skačem od radosti što sam izgubio?

Ponovo se oglasio trener Bratstva

Nikola Nikić u svom stilu odgovorio NK TOŠK: Da skačem od radosti što sam izgubio?

S. Mlaćo

Nakon što je legendarni Nikola Nikić poručio Predsjedniku Komiteta za sudije i suđenja u Nogometnom savezu FBiH da pogleda i utakmice Bratstvo - TOŠK, te Slaven Bratstvo, brzo je stigao odgovor iz NK TOŠK.

U Tešnju su razočarani komentarom Nikića.

"Demantujemo sve navode izrečene od uvaženog trenera i sportskog radnika, koji sebi ne bi smio dozvoliti takve medijske ispade, što je krajnje nekorektno i neistinito. TOŠK je u protekloj polusezoni i prošloj sezoni mnogo puta bio oštećen, sa namjerom ili ne, greškama koje su nas u nekim utakmicama koštale i bodova, ali NK TOŠK nije izlazio u javnost s bilo kakvim izjavama niti bilo koga optuživao", istakli su između ostalih danas iz NK TOŠK.

Na odgovor dugo nisu čekali. Nikić se večeras oglasio na svom facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nije mi jasan ovaj dopis iz meni vrlo dragog Tešnja. Ni jednom gestom ili u lošem kontekstu nisam spomenuo odličnu ekipu TOŠK-a naprotiv poslije meča sam svome kolegi i prijatelju Mrgudi i njegovim igračima čestitao pobjedu kao i trenerima i igračima Slavena, a gospodinu Selimotiću sam samo predložio pošto će u srijedu gledati suđenje sa meča u Goraždu da pogleda i suđenje sa moje dvije utakmice protiv TOŠK-a i Slavena. Ne vidim šta je tu nekorektno ako sam rekao da sam jedva preživio, nisam valjda trebao da skačem od radosti što sam izgubio", napisao je Nikić.

Top Komentari

Gari Garinča
Smiješni su ovi što pokušavaju demnatirati Nikića, Željinu ikonu. I oni bi željeli stati s njim u isti red. Smiješno !!!
1 0
Metropoljac
Hoće li neko biti realan da poslije poraza čestita protivniku i da ne proziva nekog drugog kao krivca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi