Mrguda nakon derbija: Hvala Posušju, takvo nešto nisam nikada doživio!

Podjela bodova na prelijepom Mokrom Docu

Mrguda nakon derbija: Hvala Posušju, takvo nešto nisam nikada doživio!

S. Mlaćo

NK Vis Simm Bau se iz Posušja vraća sa jednim osvojenim bodom.

Bilo je 0:0, a sigurno zadovoljniji mogu biti gosti. Sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi, a iz redovima NK Vis Simm Bau imaju samo riječi za gostoprimstvo na prelijepom Mokrom Docu.

Svi su složni da je samo nedostajala publika, kako bi dekor bio potpun

Šef struke gostinu Ajdin Mrguda biranim riječima je za SportSport.ba govorio o klubu koji je uz njegov tim hit sezone, što pokazuje i tabela.

"Zahvaljujem se HŠK Posušje na gostoprimstvu, takvo nešto nisam nikada doživio. Zaista je sve bilo na vrhunskom nivou i HŠK Posušje zaslužuje da igra Premijer ligu. Moram pohvaliti i sudijsku trojku", kazao je Mrguda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pravdu na Mokrom Docu dijelio je Benjamin Deljković (Sarajevo) sa svojim pomoćnicima Markom Blaževićem (Mostar) i Edinom Redžovićem (Sarajevo).

Četvrti sudija je bio Ermin Hadžović (Sarajevo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti