Mladi stručnjak nadmudrio mnogo iskusnijeg kolegu Nikolu Nikića

Druga pobjeda u tri dana

Mrguda pravi čuda na klupi TOŠK-a: Ekipa smo u stvaranju, čestitam momcima na pobjedi!

Samir Mlaćo

NK TOŠK je na najbolji mogući način otvorio drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH.

Klub iz Tešnja savladao je 1:0 Bratstvo, te tako pokazao da ima visoke ambicije u nastavku sezone. Ajdin Mrguda zaista pravi čuda na klupi TOŠK-a, a toga su svjesni i navijači koji su Mrgudu i njegove izbranike danas u Gračanici nagradili velikim aplauzima uz pobjedničku pjesmu.

"Odigrali smo kvalitetno, požrtvovano i čestitam igračima na pobjedi. Mi smo ekipa u stvaranju, mladi smo prvoligaš, ali stvorili smo kvalietnu ekipu koja može igrati sa svima u ovoj ligi", kazao je ambiciozni Mrguda.

Pod palicom Mrgude TOŠK će za dvije sedmice vjerovatno do plasmana u polufinale Kupa BiH, a Mrguda može biti zadovoljan i nakon današnjeg meča s obzirom da u Gračanici gosti ne baš često nose bodove.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nije lako ovdje doći do tri boda. Domaćin je imao neke prilike, ali mi sretniji i spretniji idemo kući", dodao je Mrguda.

TOŠK se sada nalazi na šestom mjestu sa 27 osvojenih bodova.

Top Komentari

mirza24
LJubite ruke sudiji Sarajkicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi