Široki prošao u finale Kupa BiH

Mrguda: TOŠK je igrao dvije gostujuće utakmice, ali smo ponosni na rezultat

E. Čaušević

TOŠK se danas oprostio od Kupa Bosne i Hercegovine nakon poraza s 1:0 u revanšu polufinala od Širokog Brijega.

Široki Brijeg je s ukupnih 3:0 zasluženo prošao u finale Kupa BiH, ali u TOŠK-u sigurno mogu biti itekako zadovoljni jer niko od njih nije ni sanjao da će doći čak do polufinala ovog takmičenja.

Nakon današnjeg meča u Zenici trener kluba iz Tešnja Ajdin Mrguda izjavio je za SportSport.ba da njegov tim može biti zadovoljan što je stigao do polufinala i da su se časno oprostili.

"Ovo je neka realna slika Širokog i TOŠK-a. Mi znamo u nižem rangu takmičenja. Klub i ekipa smo u stvaranju i napravili smo puno samim dolaskom u polufinale. Na kraju moramo biti zadovoljni rezultatom", rekao je Mrguda i nastavio:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Odigrali smo dvije gostujuće utakmice. Hvala Savezu što nam je izašao u susret s ovim terenom. No, stadion bi bio ispunjen do posljednjeg mjesta da se ova utakmica igrača u Tešnju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi