Famos najavio veliko pojačanje, radi se o legendi Premijer lige sa osvojene tri titule i dva Kupa
Foto: Famos Hrasnica FK

Bivši veznjak Željezničara

Famos najavio veliko pojačanje, radi se o legendi Premijer lige sa osvojene tri titule i dva Kupa

E. Škorić

Famos iz Hrasnice, koji je inače član Druge lige FBiH - grupa Centar, trećeg ranga bh. nogometa, najavljuje misteriozno veliko pojačanje za narednu sezonu.

Na društvenim mrežama je Famos objavio kako je rukovodstvo kluba angažovalo prvo pojačanje za novu sezonu i kako je riječ o "iskusnom igraču sredine terena koji je kroz dosadašnju karijeru osvojio tri titule i dva Kupa BiH".

Iako nije navedeno o kome je riječ, navodno se radi o Muameru Svraki, bivšem bh. reprezentativcu koji je sa Željezničarom tri puta osvajao Premijer ligu i dva puta Kup.

34-godišnji veznjak je posljednji angažman imao u Zvijezdi 09, ali je prije nekoliko dana postao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

U karijeri je najviše ostvario kao član trofejnog tima Plavih predvođenog Amarom Osimom, a igrao je još za Travnik, Olimpik i Krupu u BiH, dok je jedno vrijeme proveo u inostranstvu, na Malti, u Hrvatskoj, u Iranu, Sloveniji, na Kosovu i u Indoneziji.

Bez ikakve sumnje, igrač s takvom prošlošću trebao bi da bude izuzetno pojačanje za tim Famosa, koji je prošle sezone završio na osmom mjestu Druge lige Centar sa 42 boda.

Top Komentari

Zayebinjo
Nije Mesi, nije Kaka, to je naš, MUAMER SVRAKA !!!
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi