5

Komentari (5)

struja
Za isti posao dupla plata...logicno
user1646942280
Druže, meni da neko ponudi duplo platu nego što je sad imam, ne bih mnogo razmišljao o tome. Para nije nužno sreća, ali bez para ništa ne možeš. Momak je napustio zemlju koja ratuje, pare mu trebaju jer tamo ima porodicu sigurno. A uz to Arsenala nema nigdje godinama, do ove sezone. Chelsea jeste u tranziciji, ali imaju strašan i mlad tim, kad se to posloži, bit će to rapsodija. A ARSENALU iskreno želim da izdrže do kraja i osvoje titulu. Navijač Chelsea
veliki73
@user1646942280 potpisujem sve što si napisao, navijac Chelsea
DOKTOR_GAZ_
Prava istina je takva, MYDRYK je kao DJECAK sanjao da JEDNOG DANA zaigra za VELIKANA..posto AR567AL NIJE VELIKAN, jasno VAM je sto jeMYDRIK odabrao VELIKANA CHELSEA..AR567ALOVA ponuda je bila FINANIJSKI IZDASNIKA, alli MOMAK je SIJEDIO DJECACKE SNOVE..
axel42
Jok et zbog ljubavi prema Chelseau!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.