Engleska ismijava Mudryka nakon sramotnog promašaja

Šta radi ovaj momak

Engleska ismijava Mudryka nakon sramotnog promašaja

E. Oštraković

U toku je zaostala utakmica 32. kola Premiershipa između Manchester Uniteda i Chelseaja, a domaći tim vodi nakon samo šest minuta igre.

Naime, utakmica je ovo koja mnogo znači Manchester Unitedu jer bi sa bodom ovjerio nastup u Ligi prvaka u narednoj sezoni.

Sa druge strane gostima ova utakmica ništa ne znači osim naravno prestiža jer igraju protiv jednog od svojih ljutih rivala.

Veliku šansu na samom otvaranju imao je Mudryk, fudbaler koji je plaćen nevjerovatnih 100 miliona eura Shakhtaru.

Igrala se 4. minuta kada je bio oči u oči sa golmanom Manchester Uniteda, ali je šutirao zaista traljavo i daleko od gola.

Njegov promašaj pogledajte OVDJE.

Kazna je stigla samo dvije minute kasnije jer je Manchester United došao u vodstvo.

Eriksen je asistirao, a gol je postigao ove sezone sjajni Casemiro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gol pogledajte OVDJE.

Čini se da ekipu Chelseaja čeka novi poraz, a navijači će sigurno biti jako ljuti jer su oni mogli imati vodstvo na samom otvaranju utakmice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Kako glup naslov
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi