Muhamed Bešić - doktor za klizeće startove

Odlično zaustavio proigravanje Williana

Muhamed Bešić - doktor za klizeće startove

Fudbaleri Evertona doživjeli su poraz u okviru 25. kola engleske Premier lige sa minimalnih 1:0 na gostovanju kod Chelseaja. 

Pobjednički pogodak za Plavce sa Stamford Bridgea stigao je u samom finišu utakmice nakon što je prethodno isključen Gareth Barry, a strijelac za ekipu Josea Mourinha bio je Brazilac Willian u 89. minuti utakmice.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić našao je svoje mjesto u startnoj postavi popularnih Karamela, ali je zamijenjen početkom drugog poluvremena. 

Mo, kako ga popularno zovu engleski mediji, je kao i uvijek bio beskompromisan u svakom duelu, a već u 5. minuti utakmice Bešić je zaradio javnu opomenu zbog oštrijeg starta nad Edenom Hazardom. 

Bešić je u nekoliko situacija odlično reagovao, te je pravovremeno zaustavljao ponajbolje fudbalere Plavaca. Jednim pravovremenim startom je osujetio i proigravanje strijelca jedinog gola na meču - Williana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.