Muhamed Bešić ima samo jednu želju

Vezista na prekretnici karijere

Muhamed Bešić ima samo jednu želju

Samir Mlaćo

Nakon posudbe u Middlesbroughu, bh. reprezentativac Muhamed Bešić vraća se u Everton. Nije tajna da u Middlesbroughu žele da Bešić ostane njihov član i potpiše ugovor, međutim to će se teško desiti.

Naime, britanski Soccersouls.com navodi da se Bešić po svaku cijenu želi vratiti u Everton s željom da dobije pravu priliku, te pokaže svoje kvalitete.

Svojom borbenošću osvojio je navijače Boroa u protekloj polusezoni, međutim jasna je želja 25-godišnjeg veziste da pokaže čelnicima Evertona da na ljeto 2014. godine kada su ga doveli u tim nisu pogriješili.

Bešić je za Everton do sada upisao 56 nastupa, a četiri je dodao za B tim.

Dres reprezentacije BiH ovaj vezista je nosio 31 put.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi