7

Komentari (7)

suad75
Nije mi jasno šta vide u njemu ali eto. Neka mu je sretno ako ode, naravno.
GuiliDamou
@suad75 Tako su pojedinci pisali i pricali za Kovačevića, isto ovako kao ti/vi, mozda cak i gore. Realnost je drugacija. Momak ima 19 godina, sve atribute koji su potrebni vrhunskom golmanu (gradja, tehnika i motorika). U BiH trenutno, a i u regiji (golman njegovih godina) nema mozda tri golmana njegovih karakteristika. E sad, to sto mi zelimo od 19 godisnjaka da imamo Onanu, Ter Stegena i Llorisa u jednom, to je vec druga prica.
Starigrad01
Biće on dobar golman,vidječete.
GuiliDamou
@Starigrad01 on ce biti vrhunski golman, meni je samo zao sto mi trenutno u akademiji nemamo nikoga ko moze stati na gol u ovom trenutku, i sto cemo narusiti jednu lijepu pricu koju pricamo evo 6 tu godinu za redom, a to je da nam brane gol nasa djeca iz akademije. Golema stvar je da danas nakon nepunih sest godina imamo golmane koji su vec u evropskim klubovima, a evo i Muhamed ce njihovim stopama.
Lobudaraczapamcenje
“Očigledno je da trenutno nema tima koji bi platio tu cifru za 25-godišnjaka” Postoje timovi kono, samo sto Rakow veceras igra tekmu za LP pa onda :))
Hz rajvosa
Nek mu je sa srećom!!
hzsg
Odmaj prodati....! Sretno ....!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.