Muharem Ćivić objavio spornu situaciju sa Koševa i ironično poručio: Izašla...
Foto - Screenshot

Fudbaler Krupe

Muharem Ćivić objavio spornu situaciju sa Koševa i ironično poručio: Izašla...

Midhat Šljivak

Krupa je danas poražena na Koševu od FK Sarajevo sa 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Dal Varešanović, a gosti su u finišu susreta tražili penal nakon što je lopta pogodila Jaochima Adukora u ruku prilikom udara Aleksandra Eraka.

Gosti su podigli ruke tražeći penal, ali je sudija Antoni Bandić na asistenciju pomoćnika označio da je lopta napustila igru i dodijelio je loptu Sarajevu.

Igrač Krupe Muharem Ćivić koji je ubacio loptu sa strane u ovoj akciji je nakon utakmice postavio fotografiju kao dokaz da lopta nije napustila teren i kratko je napisao:

"Izašla".

[facebook]https://www.facebook.com/muharem.civic.5/posts/1385628235131393[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gosti iz Krupe su i nakon meča istakli da smatraju da su oštećeni za penal.

"Vidjet ćemo kada pogledamo utakmicu ova jedna situacija koja se činila dosta diskutabilna u kojoj je kasnije mogao da uslijedi kazneni udarac za našu ekipu. Ovako na prvu smatram da smo oštećeni, ali vidjet ćemo šta je bilo kada pogledamo snimak i da li je to stvarno tako kako nam se učinilo u prvom trenutku", rekao je trener gostiju Siniša Mrkobrada.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
Cist penal za Sarajevo minutu prije ovoga kada je Mesanovic pogodio u ruku njihovog igraca.
25 14
BordoBijeli
Ma napustie nam se dobro.Sta svi rise protiv nas za sudjenje?Sto na drugim utakmicama tako?Samo protiv nas se svi zale za dudjenje.Ali to je dokaz da je sampion svima trn u oku.Ako js ovo penal onda je i ono poslije naseg kornera cist penal.Ne serite puno
16 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti