Mujić i Trumić za pobjedu FK Tuzla City protiv FK Radnik

Tuzlaci u drugom poluvremenu slomili otpor rivala

Mujić i Trumić za pobjedu FK Tuzla City protiv FK Radnik

S. Mlaćo

Tuzla City odigrao je još jedan prijateljski meč u Ulcinju, a nakon pobjeda nad Otrantom od 3:1, izabranici Slobodana Starčevića u subotu popodne slavili su nad Radnikom iz Bijeljine sa 2:0.

U dosta tvrdom prvom dijelu uglavnom se igralo na sredini terena, gdje su zabilježene po jedna prilika na obje strane. Prvi prijeti Radnik u 22. minuti, kada nakon kornera stativa spašava Fejzića.

U 35. minuti susreta Šarčević je pobjegao odbrani iz Bijeljine, centrirao ali na loptu malo kasni Ubiparip.
U prvom poluvremenu mreže se nisu tresle, ali u drugom jesu i to dva puta. Najprije je u 79. minuti mrežu Radnika zatresao Mujić, da bi samo dva minuta kasnije konačnih 2:0 postavio Trumić. Zanimljiva oba igrača su priliku dobila sa klupe, ali opravdala očekivanja Slobodana Starčevića.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Tuzla City - FK Radnik 2:0 (0:0)

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi